Nieuws

Jeugd clubkampioenschappen

Wie wordt er jeugdclubkampioen? Schrijf je nu in voor de Jeugd Clubkampioenschappen 2017, die worden gehouden 19 t/m 27 augustus. Wedstrijden volgen doe je via toernooi.nl t/m 6 augustus. Traditiegetrouw sluiten we zondag 27 augustus af met de finales en een feestelijke BBQ voor alle jeugdleden en ouders. NIEUW Doe je mee met de lessen via MAAK KENNIS MET TENNIS? Dan kun je ook meedoen!

kampioen

We houden de jeugdclubkampioenschappen in de week van zaterdag 19 t/m zondag 27 augustus 2016. Inschrijven kan in eigen leeftijdsgroep en op je eigen niveau. Hoe leuk is dat? Gezellig om met tennismaatjes mee te doen! Uiteraard zijn er diverse leuke activiteiten die week, zoals ons traditionele minibaan- en tafeltennistoernooi. Tenslotte sluiten we zondag 27 augustus af met een feestelijke lustrum BBQ voor alle jeugdleden en ouders. Inschrijven voor BBQ via clubhuis of via jeugdraadforescate@gmail.com o.v.v. BBQ-aanmelding.

Hoe kun je je inschrijven voor JCK (t/m 6 augustus)?

Via het formulier dat je van je trainer ontvangt of in het clubhuis ligt. Maar liever nog via www.toernooi.nl. Via deze instructiehandleiding mét schermafbeeldingen kun je gemakkelijk stap voor stap inschrijven.

NIEUW NIEUW NIEUW Doe je mee met de lessen via MAAK KENNIS MET TENNIS? Dan kun je ook meedoen. Vul het formulier dat je ontvangen hebt in en lever het in bij je trainer. Of meld je aan via online-link. We maken er leuke wedstrijdjes van!

 

Terugblik... De kampioenen in 2016 met vooraan de Jeugdraad in rode shirts; een prachtige week was het weer!

 

Ben je er ook bij net zoals in 2015 (foto hieronder)... alle TV Forescate jeugdkampioenen op een rij.

 

« Terug

» Nieuws archief