Nieuws

Meld je nu aan voor de Jeugd clubkampioenschappen

Wie wordt er jeugdclubkampioen? Schrijf je nu in voor de Jeugd Clubkampioenschappen 2019, die worden gehouden 31 augustus t/m 8 september. Wedstrijden volgen doe je via toernooi.nl (AANMELDING tot uiterlijk 17-8) . Traditiegetrouw sluiten we zondag 8 september af met de finales en een feestelijke BBQ voor alle jeugdleden en ouders. 

kampioen

Inschrijven kan in eigen leeftijdsgroep en op je eigen niveau. Hoe leuk is dat? Gezellig om met tennismaatjes mee te doen! Uiteraard zijn er diverse leuke activiteiten die week, zoals ons traditionele minibaan- en tafeltennistoernooi. Tenslotte sluiten we zondag 8 september af met een feestelijke BBQ voor alle jeugdleden en ouders. Inschrijven voor BBQ via clubhuis of het BBQ-aanmeldformulier.

Je kunt je ook aanmelden voor de Pizza avond op vrijdag 6 september. Gebruik hiervoor Pizza-aanmeldformulier.

Hoe kun je je inschrijven voor JCK (t/m 17-8)?

Meld je aan via www.toernooi.nl.

Als je nooit eerder hebt ingelogd op toernooi.nl, moet je je eerst even registreren.

Via deze instructiehandleiding mét schermafbeeldingen kun je gemakkelijk stap voor stap inschrijven.

 

Mix& Match = wegens succes herhaald!

We hebben dit jaar wat minder categorieën waarvoor je je kan inschrijven maar maak je geen zorgen. Als alle inschrijvingen binnen zijn overleggen wij met de trainers en zorgen we ervoor dat iedereen leuke wedstrijden zal spelen en goed wordt ingedeeld. Ook herhalen we dit jaar het succesvolle onderdeel voor de tennissers in de categorie geel: Mix&Match. Wij koppelen alle deelnemers en proberen dit zoveel mogelijk te mixen, alles dwars door elkaar! Je weet zelf niet aan wie je gekoppeld wordt! Dit is dus een extra poule, gewoon voor de gezelligheid.

 

Het toernooi start op 31 augustus en eindigt op 8 september. Dit is de eerste week na de zomervakantie. Er wordt rekening gehouden met schooltijden en zoveel ook met lestijden; uiteraard kun je zelf nog verdere verhinderingen opgeven.

Iedere speler mag met maximaal 3 onderdelen mee doen. Als je aan 3 onderdelen meedoet, dan moet je wel veel beschikbaar zijn, anders wordt het lastig voor ons te plannen. Als je niet zeker weet voor welk niveau je je moet inschrijven, vraag het dan aan de trainers.

Voor vragen kan je een mailtje sturen naar de jeugdraad-mailbox.

***

Wij als jeugdraad kijken heel erg uit naar de gezelligste week van het jaar en hopen jullie allemaal te zien tijdens het toernooi!

Terugblik...

De kampioenen van 2018 en zien hoe gezellig het was? Kijk voor meer informatie hier.

Ook nog even uit de oude doos... De kampioenen in 2016 met vooraan de Jeugdraad in rode shirts; een prachtige week was het weer!

 

Of nog langer geleden... alle 2015-TV Forescate jeugdkampioenen op een rij.

 

« Terug

» Nieuws archief