Nieuws

NIEUW de DUBBEL Tennisladder! Hoe hoog kom jij?

Wil je lekker kunnen spelen tegen andere leden van hetzelfde niveau? Maar kan je niet altijd een partner vinden? Of ben je gewoon competatief ingesteld? Dan moet je zeker meedoen met de vernieuwde Tennisladder. Die is vanaf nu actief VOOR DUBBELS!

meld je aan

De Tennisladder, in 2017 geïntroduceerd voor enkelen bij Forescate, is een digitale lader waarbij je alleen hoeft in te loggen en je aan te melden. De afspraken worden voor je gemaakt. Natuurlijk wanneer jij kunt! Meld je nu aan. De ladder is beschikbaar voor zowel senioren als junioren (geel). Je kunt ook nog steeds aanmelden voor enkelen.

Sinds voorjaar 2017 bieden we de “online" Forescate Tennisladder aan. Geen fysieke ladder in het clubhuis met naamplaatjes, maar een digitale ladder. Deze digitale ladder maakt het voor iedereen gemakkelijk om in te loggen, de ladders te bekijken en uitdagingen te versturen om wat treden hoger te komen. Vanaf nu worden de tennisladderafspraken voor je geregeld en dat niet alleen, alles is bovendien voortaan te regelen met een app: “Clubladder” ! Doe mee en meld je aan!

Wil  je weten hoe het werk? Kijk op onze speciale Clubladder pagina of bekijk de video hieronder.

De ladder start nu!

Officieel start de nieuwe tennisladder op 8 januari voor enkelen en vanaf 22 januari ook voor dubbelen, maar je kunt nu al van start!

Ben je al aangemeld? Log dan hier direct in!

Nog niet aangemeld? Doe het nu!

Senior Junior

Bekijk meer over de ladder

 

 

« Terug

» Nieuws archief