Nieuws

Clubkampioenschappen - schrijf je nu in!

Je kunt je weer inschrijven voor de clubkampioenschappen. Doe mee en schrijf je in voor 12 juni. Je kunt je ook inschrijven voor de pub quiz op vrijdag de 22e en de bbq op zondag de 24e. Dit keer spelen we op zondag de finale, gelijktijdig met het junior-senior toernooi. Hoe gezellig is dat?!

wisselbeker

Als je je aameldt voor het clubtoernooi, kan je ervan uitgaan dat je minimaal 2 wedstrijden per opgegeven categorie speelt. We starten (zoveel als mogelijk) in pouleverband en schakelen daarna door naar een afvalschema. Leuke gezellig wedstrijden. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Let op: de baanverlichting moet stipt om 23.00 uur 's avonds uit. We houden daar al rekening mee met de aanvangstijden (19.00 uur en 20.30 uur). Toch kan het voorkomen dat een wedstrijd nog niet afgespeeld is, dan zal deze op een ander tijdstip afgemaakt moeten worden. Speel je een open toernooi tijdens clubkampioenschappen? Geef dat dan even aan op het inschrijfformulier. Dan hopen we daar rekening mee te kunnen houden.

Uiterlijk woensdag 13 juni worden de eerste wedstrijden naar de deelnemers gemaild. Op het aanmeldformulier wordt de mogelijkheid geboden om je zonder partner op te geven voor een dubbelcategorie, hoewel wij ons best zullen doen in dit geval een match te vinden, raden wij aan zelf op zoek te gaan naar een partner.
Het clubtoernooi is uitsluitend bedoeld voor leden van TV Forescate. Wil je als buitenstaander graag een toernooi spelen op Forescate? Geef je dan op voor het Severijn Hulshof Open van TV Forescate.
Oja, hulp nodig bij invullen van toernooi.nl? Kijk dan hier voor de handige instructie!

Linda en Bart reikten de wisselbeker, die in 2016 nog in handen was van Thijs Schipper, uit aan Janick van Bezooijen in 2017. Hij won van Ralph Driessen.

Hopelijk doet iedereen volgend jaar weer gezellig mee.

Voor alle 2017-uitslagen kijk hier.

Heerlijk nagenieten op ons zonneterras. De bbq was weer als vanouds goed verzorgd. Met als dessert de overheerlijke verse aarbeien!

 

« Terug

» Nieuws archief