Nieuws

JEUGD Doe mee met winter jeugd circuit

Wil je in de winter af en toe op zondag een potje spelen als jeugdlid? Doe dan mee met het Winter Jeugd Circuit. Leuke partijtjes in de ochtend voor rood/oranje van 10 - 11.30 uur en in de middag voor groen/geel van 14.30 - 16.30 uur.

kinderhandjes

De geplande speeldagen zijn: zondag 7 januari, zondag 28 januari, zondag 18 februari. De tijd voor Rood en Oranje spelers is van 10.00-11.30 uur. Voor geel/groene spelers wordt ook een apart wintercircuit georganiseerd, op dezelfde dagen maar dan in de middag van 14.30-16.30 uur.

Je hoeft niet perse op elke dag te kunnen. Als je ouders een keer een handje willen helpen, zou dat fijn zijn. Zo ja, dan horen we dat graag bij de aanmelding.


Doe je mee? Stuur dan een mailtje via de link: aanmeldformulier Rood Oranje intern wintercircuit 2017 

Stuur dan een mailtje via de link: aanmeldformulier Groen Geel intern wintercircuit 2017

 

Vermeld daarin: naam leeftijd, telefoonnummer, wanneer je komt en welke kleur bal je speelt.

Zoals je waarschijnlijk al weet is in overleg met de trainers gekeken naar jouw kleurindeling van 2018. Zoals je waarschijnlijk al weet is in overleg met de trainers gekeken naar jouw kleurindeling van 2018. Sommige kinderen veranderen in 2018 van kleur, bijvoorbeeld van rood naar oranje of van oranje naar groen. Als dat voor jou geldt, kan je in het wintercircuit vanaf november al mee gaan doen in je nieuwe kleur. Je kan ook eerst nog in je oude kleur spelen als je wilt. Geef je op waar je voorkeur naar uitgaat?

Zonder tegenbericht van ons, gaat het circuit gewoon door. Bij slecht weer, laten we je dat weten per e-mail.

 

« Terug

» Nieuws archief