Nieuws

In memorium

Op 4 februari is ons erelid Remco van den Boomgaard op 73-jarige leeftijd overleden. Remco was 10  jaar lang voorzitter van TV Forescate en wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd. Hij was betrokken, fanatiek en een groot tennisliefhebber. Het liefst stond hij de hele avond lang op de tennisbaan.

Remco keek bestuurlijk vaak ver vooruit. Hij wist veel en was feitelijk goed op de hoogte. Destijds was hij al bezig met elektonisch afhangsysteem. Uiteindelijk werd besloten om dit destijds nog niet in te voeren. De internetverbindingen waren toen nog onvoldoende stabiel. Ook was hij een warm bepleiter van allweatherbanen: de huidige smashcourtbanen. Hij wilde graag dat alle leden het hele jaar konden tennissen bij Forescate. En daar zette hij zich enorm voor in. Vandaag de dag zijn we hem veel dank verschuldigd voor alle zaken die hij voor Forescate heeft gerealiseerd.

Wij wensen namens alle leden van Forescate zijn vrouw Leny, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

« Terug

» Nieuws archief