Nieuws

Meld je aan voor de najaarscompetitie!

De voorjaarscompetitie is alweer in volle gang en dat betekent dat het alweer tijd is om na te denken over de najaarscompetitie. Zoals elk jaar zijn de mogelijkheden in de najaarscompetitie ten opzichte van het voorjaar eindeloos. Singles, alleen dubbels, mix (met en zonder singels) zijn allemaal mogelijk. Zie hier wat er allemaal mogelijk is. En zie onderstaand schema voor de competitiedata. Meld je nu aan als je 18 jaar en ouder bent! Jeugd meldt zich via apart formulier aan.

 

Je kan je met een team aanmelden tot uiterlijk 12 juni bij Wouter Damen. Geef aan of jullie willen meedoen en zo ja met welk team en in welke competitie. Mochten jullie nog vragen hebben hierover, dan kan je contact opnemen met Wouter!

Ook als je wilt invallen of geen team hebt, stuur dan even een mailtje. Graag onder vermelding van Najaarscompetitie 2019, je tenniservaring en sterkte en ook je contactgegevens. 

De geplande speeldagen vind je onderaan deze pagina.

Goed om te weten: naar aanleiding van de populariteit van de nieuwe dubbelcompetities op zondag in de Voorjaarscompetitie, heeft de bond besloten om deze competitie om in de Najaarscompetitie ook de volgende vormen aan te bieden: 

- Gemengd dubbel (DD-HD-2GD)

- Heren dubbel (4HD) op zondag

- Dames dubbel (4DD) op zondag

 

« Terug

» Nieuws archief