Nieuws

Geef je vrienden een gratis clinic!

Welke vriend/vriendin, die nog geen lid van Forescate is, zou je gratis tennisclinic cadeau willen geven? Stuur dan de link voor de clinic op 11 november van 10-11 uur door: kijk hier. Verzamelen in het clubhuis tussen 9.45 en 9.55 uur. Geen racket? Dan hebben wij dat voor je.

 

Als je al tennist kan je hem weg geven aan iemand die een keer gratis een clinic op onze club wil volgen om te kijken of hij/zij  het leuk vindt om te tennissen. 
Aanmelden voor de tennisclinic op 11 november van 10-11 uur van niet-lid? Kijk hier.

Verzamelen in het clubhuis tussen 9.45 en 9.55 uur. Geen racket? Dan hebben wij dat voor je.

Kledingadvies: trainingpak en schoenen zonder noppen.

De gratis clinic is een actie n.a.v. de Albert Heijn Sportactie. Wij Nederlanders houden van sparen; postzegels, voetbalplaatjes, autootjes, stof (daar hoef je niets voor te doen), AH muntjes en DE AH SPORT VOUCHER! 

Klanten van AH konden twee weken lang, van 17 tot en met 30 september, sportcredits sparen. Deze credits kunnen zij via www.ahsportactie.nl verzilveren bij de deelnemende sportclubs. Hiervoor hebben we zondag 11 november van 10-11 uur een clinic. NIET-Leden wees welkom!!! 

EXTRA!!! Niet-leden die lid worden via de AH Sportactie, krijgen een actiecode voor een TennisDirect tegoed t.w.v. €100,- . Daarmee kunnen ze een ‘gratis’ racket of kleding aanschaffen!!! Mooi meegenomen!!!

 

Kijk voor meer informatie ook op https://ahsportactie.nl/

« Terug

» Nieuws archief