Nieuws

Open Dag Padel in Rijswijk

Op vrijdag 12 april kun je als senior kennismaken met padel, de snelstgroeiende sport van Nederland. Je bent in Rijswijk van harte welkom tussen 10 en 12 uur. Kledingadvies: sportkleding en sportschoenen. Een padelracket ontvang je bij binnenkomst.

0715 nwsbrf man

Ben je nieuwsgierig naar de snelstgroeiende sport van Nederland?
Op de open dag nodigt La Playa uit Rijswijk tennissers heel graag uit om gratis kennis te maken met de sport PADEL.
Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers, waarna je geheel vrijblijvend deel kan nemen aan een mini clinic Padel.


Wat is Padel?
Padel is een combinatie van tennis en squash, echter door een onderhandse service en het feit dat deze sport altijd 2 tegen 2 gespeeld wordt, is het een sport die makkelijk aan te leren is. Een sport voor alle leeftijden!
Inschrijven is wenselijk, echter niet verplicht.

Je kunt je aanmelden via:
info@laplaya.nl of bel naar 070-5147085.

Het adres: La Playa, Cobbenhagenstraat 2a, 2288 ET Rijswijk

Leuk om te weten...

De tennisbond is enthousiast over padel en ziet de sport als een welkome aanvulling op het bestaande aanbod bij verenigingen. Padel zorgt voor reuring, is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud, wat aanspoort om naar de club te komen. De KNLTB stimuleert verenigingen dan ook zowel tennis als padel aan te bieden. De KNLTB werkt samen met de Nederlandse Padelbond aan de ontwikkeling van de padelsport in ons land. Dit doen ze onder andere door promotie van de sport, het aanleggen van padelbanen en het organiseren van een gezamenlijk padelcompetitie en toernooien. 

Nog meer over weten? Lees hier dan verder over deze opkomende sport in Europa en Nederland, waar inmiddels eens in de 2 weken op een tennisbaan een nieuwe padelbaan wordt geopend. Of kijk naar dit filmpje! Of naar de uitleg van Voorschotenaar en oud-tennisser Marcel Boogaart.

« Terug

» Nieuws archief