Nieuws

Naar Roland Garros?

Nog nooit was het zo makkelijk om Roland Garros te bezoeken. Het tweede Grand Slam van het jaar is te bereiken binnen ca 5 uur rijden met de bus. Jij bepaalt zelf naar welke wedstrijden je kijkt bij de "Outside Courts". Ga met een gezellige groep van Forescate op een onvergetelijke reis. Je gaat in de bus zitten en je komt vanzelf aan in Parijs. Je kunt kiezen tussen 1 of 2 dagen...

banner RG

Goed om te weten... Tijdens deze reis zal iemand van Tennis the World aanwezig zijn, die deze reis organiseert. Dit zorgt ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken.

Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt kiezen voor zaterdag 25 mei of zondag 26 mei. Je kunt ook 2 dagen gaan, maar dan moet je zelf nog wel je overnachtingslocatie verzorgen.

Gebruik de code Forescate1 voor 25 of 26 mei en Forescate2 bij het weekend en ontvang 10 euro korting per persoon. Deze korting geldt t/m 23 maart 2019. Inschrijven voor de reis kan t/m 14 april 2019. 

• Luxe touring bus (incl. heen en terug reis)

• Toegang tot alle banen inclusief stadions. Vol = Vol 

• Excl. eten en drinken

• Max 40 personen per bus; reis gaat door bij minimaal 30 aanmeldingen

• 10 euro korting geldig tot en met 23 maart 2019

• Uiterlijke aanmeld datum 1 april 2019

• Kosten €135,00 p.p.

Let op± zondag is entree kaart toegang tot alle wedstrijd en trainingsbanen excl. stadions.

25 mei 2019 is het Kids Day bij Roland Garros en dat is voor jou het perfecte moment om met de spelers in contact te komen, ze van dichtbij te zien trainen en wellicht zelfs met ze op de foto te gaan!

Je krijgt uiterlijk week 14 (1-7 april) te horen of de reis voor jou door gaat. Wie het eerst komt wie het eerst maalt of te wel vol = vol. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn zal het niet door kunnen gaan. Als je wel al betaald hebt krijg je uiteraard je geld terug.

 

« Terug

» Nieuws archief