Nieuws

Nieuw bestuur

Afgelopen woensdag 6 maart vond er op de ALV een bestuurswissel plaats. Afscheid van oude bekenden, Frans Vergossen en Jan van Swigchum, en welkom voor nieuwe bestuursleden. De aanwezige leden stemden unaniem in met de voorgedragen leden. Graag stellen we het bestuur aan je voor.

0215 voorzittershamer

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 6 maart 2019 is Lex Eggink als voorzitter benoemd. Marten Stavenga is als secretaris benoemd. 

Lex tennist al 20 jaar bij Forescate en heeft in die periode vaak meegedaan aan de zomercompetitie in verschillende teams. Nu is hij beschikbaar als invaller voor competitieteams. Hij speelt actief mee aan de interne clubladder. Marten is ook geen onbekende bij Forescate. Hij is ook al jaren lid en speelt sinds een paar jaar competitie op vrijdagavond in een gezellig mannenteam.

Naast de nieuwe gekozen voorzitter en secretaris was er nog een voorstel aan de leden. Het nieuwe bestuur heeft namelijk voorgesteld om het huidige bestuur uit te breiden. De wens van bestuursuitbreiding heeft te maken met het nieuwe bestuursvoornemen. De uitbreiding is nodig om van TV Forescate een nog professionele club te maken. Voor het bestuurslid Park & Innovatie is Bas van den Beld voordragen. Bas is een paar jaar lid en enthousiast tennisser, net zoals de rest van zijn gezin.

Voor de functie van bestuurslid Tennis (een combinatie van coördinerende werkzaamheden t.b.v. technische commissie, open toernooi en clubkampioenschappen) is Xander van der Klaauw voordragen. Xander draagt de vereniging een warm hart toe; als jeugdlid begonnen bij Forescate en via de Jeugdraad en Open toernooi commissie  is hij al jaren een bekend gezicht op de club. De aanwezige leden gingen met het voorstel van uitbreiding akkoord.

 

Wat gaat het bestuur de komende jaren doen?

Lees hier wat de bestuursvoornemens zijn die tijdens de ALV zijn gepresenteerd.

 

Bestuur TV Forescate: (van links naar rechts)

Bernies van der Hiel (bestuurslid Jeugd), Lex Eggink (voorzitter), Marten Stavenga (penningmeester), Xander van der Klaauw (bestuurslid Tennis), Barbara Brandsen (bestuurslid Leden), Michel van Hattum (penningmeester) en Bas van den Beld (bestuurslid Park & Innovatie).

« Terug

» Nieuws archief