Nieuws

Welkom nieuwe trainers!

Vanaf dit najaar hebben we een aantal nieuwe trainers bij TV Forescate. Robbie geeft tegenwoordig naast tennisles ook keeperstraining bij Ajax. Daarnaast is Dylan Naaktgeboren verhuisd, waardoor we op zoek zijn gegaan naar nieuwe trainers naast Marcel, Jan Jaap, Robbie en Eline, voor coordinatietrainingen. Gelukkig hebben we goede opvolging kunnen vinden. Ghislaine Kokshoorn is een oude bekende voor velen. Denise van Putten, toevallig of niet maar inwoner van Voorschoten, is een nieuw gezicht en stelt zich graag aan jullie voor. Jullie kunnen hen benaderen voor privé of groepstrainingen. 

tennis training

Even voorstellen....

Wil je meer weten over lessen bij Forescate? Lees dan hier meer of meld je direct aan!

Nieuwe bij Forescate: Denise van Putten 

Denise: 'Vanaf 11 september ga ik op de woensdagavond lesgeven op tennisvereniging Forescate! Een hele leuke kans waar ik onwijs veel zin in heb. Dus even in het kort een kleine introductie! Ik ben 31 jaar en wonend in Voorschoten. Ik ben 2-2 speelster en voormalig top 30 speelster van Nederland. Ik ben gecertificeerd tennislerares en ik heb oa lesgegeven op Jonkerspark (een tennisvereniging in Noordwijkerhout) voor zowel Apex als de Martin Verkerk Academy. Ook heb ik hier 5 jaar hoofdklasse gemengd gespeeld op de zondag. Naast deze competitie heb ik ook een aantal jaren meegedaan met de zogenaamde Nationale Ranglijst Toernooien waar punten te halen zijn voor de Nederlandse ranglijst.

Omdat het me leuk leek om mijn kennis over te brengen op anderen heb ik met succes de lerarenopleiding tot tennistrainster afgerond bij de KNLTB. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb! Met mijn jarenlange ervaring als speelster (trainingen en wedstrijden) en mijn ervaring als trainster, hoop ik mijn plek te vinden op deze mooie club in Voorschoten. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!!'

Terug van weggeweest: Ghislaine Kokshoorn

Ghislaine: 'Vanaf september zal ik op de maandag avond weer tennis training geven op Forescate. De afgelopen 2 jaar heb ik geen training gegeven op Forescate vanwege mijn nieuwe baan in Amsterdam en verhuizing naar Haarlem. In de 7 jaren ervoor heb ik altijd met veel plezier tennis en fysieke training gegeven aan jeugd en volwassenen. Ik kijk er naar uit om jullie weer op de tennisbaan te zien! 

Korte impressie sportieve achtergrond

Tussen mijn twaalfde en zestiende heb ik deelgenomen aan een topsport (jeugd)programma op Nationaal en Internationaal niveau. In 2005 kreeg ik last van een aanhoudende polsblessure. Na een operatie en diverse revalidatie programma’s moest ik helaas mijn tennis carrière in 2006 beëindigen. Vanwege mijn grote passie voor tennis besloot ik later mijn tennisracket toch weer op te pakken en verder te tennissen met mijn linkerarm (als rechtshandige). Ik heb toen nog met veel plezier toernooien en competities op prestatief niveau gespeeld.

In 2011 heb ik mijn diploma Tennisleraar 3 bij de KNLTB gehaald en gaf sindsdien training bij tennisvereniging Forescate in Voorschoten. Naast  tennistrainer ben ik tevens de conditietrainer voor de KNLTB in de regio Noord-West geweest.

Ik ben nog steeds op de tennisbaan te vinden maar nu meer richting club- en recreatietennis. Ik heb er zin in en mogelijk tot ziens op de tennisbaan!'

« Terug

» Nieuws archief