Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie augustus 2012

 

 

 

Welkom bij de 1e nieuwsbrief van 2012

Zoals U ongetwijfeld gemerkt hebt, is de laatste nieuwsbrief precies een jaar geleden verschenen. Met behulp van onze nieuwe website is het de bedoeling dat er elke maand een nieuwsbrief zal verschijnen.

Daarin staat alle nieuws van de laatste tijd, en gebeurtenissen van elke komende maand, speciaal voor U op een rijtje geplaatst.

Als er leden zijn, die wat willen publiceren via deze nieuwsbrief of via onze website: lever het altijd digitaal in via website@forescate.nl.

Ingestuurde artikelen voor de website worden vrijwel altijd op dezelfde dag van insturen gepubliceerd. Artikelen voor de nieuwsbrief komen uiteraard in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Voor de website vragen we ook uitdrukkelijk steeds ook om foto's, dat oogt immers leuk en is informatief.

Overigens: als er creatieve Forescaters zijn die onze website van nieuwe suggesties op het gebied van lay-out kunnen voorzien, graag ook een reactie via bovenstaand Email-adres. Er is heel veel mogelijk, als je maar contact opneemt.

Het kunnen eenmalige bijdragen zijn, maar je kan je ook aanmelden als je van tijd tot tijd bijdragen wilt leveren.

 

Forecate Open 2012

Op de website staat een dagboek te lezen van wat er elke dag te beleven was bij dit zeer geslaagde toernooi in de 2e week van juli.

Er staan ook veel foto's bij, zodat je een indruk krijgt van dit toernooi.

We verwijzen dan ook door naar onze website.

Overigens staan op onze website ook verslagen van onze jeugdleden, hoe zij het gedaan hebben op de diverse toernooien deze zomer.

 

Kalender augustus/ 1e deel september:

18 augustus t/m 26 augustus: jeugdclubkampioenschappen

27 augustus t/m 8 september: clubkampioenschappen senioren

zaterdag 8 september: feestavond na afloop van de clubkampioenschappen senioren

zaterdag 8 september: Forescate aanwezig op de vrijwilligersmarkt in het centrum Voorschoten, start ledenactie najaar.

 

Ledenactie najaar.

We kunnen nog steeds nieuwe leden welkom heten op onze club, we zitten voorlopig nog steeds niet aan ons plafond.

Op de vrijwilligersmarkt van 8 september maken we de Voorschotenaren attent op onze club en nodigen met we name mensen van boven de 18 jaar uit om nog voor de laatste 3 maanden van dit jaar lid te worden van onze club.

Maar aan alle Forescaters wordt gevraagd om bekenden op de hoogte te brengen van deze actie. Wijs ze op de grote voordelen van onze club: gezellig, prachtige accommodatie, het hele jaar geopend en door het jaar heen vele evenementen en competities.

De actie ziet er als volgt uit: op 8 september (en daarvoor natuurlijk ook al) gaan we mensen vragen of ze lid willen worden nog dit jaar. Ze worden dan lid per 15 september 2012 en hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Voor € 50 kunnen ze tot eind van het jaar spelen en hebben dan de “verplichting” om ook in 2013 lid te blijven.

Bovendien worden deze mensen uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de tennis- clinic op zaterdag 22 september van 15.00 tot 17.00 uur,verzorgd door onze trainers.

Studenten die voor het eerst in Leiden gaan studeren, zullen we na hun 1e studieweken wijzen op onze prachtige club (via een 2-tal advertenties in het universiteitsblad Mare) en kunnen op deze manier ook meedoen aan deze zelfde actie. Op vertoon van een collegekaart krijgen alle studerenden korting op de contributie.

De voorjaarsactie was afgelopen jaar zeer succesvol: meer dan verwacht hebben zich vele nieuwe Forescate-leden gemeld. Die actie viel samen met de landelijke actie (van die poster met de voormalige tennisheld Raymand Sluiter): landelijk hadden zich meer dan 18.000 nieuwe tennissers aangemeld.

 

Clubkampioenschappen jeugd en senioren

Over 2 weken beginnen deze kampioenschappen, eerst in ruim een week  voor de jeugd en dan 2 weken voor de senioren. Dat betekent dus ruim 3 weken toptennis op ons park.

Er is dus in de komende maand genoeg te beleven op ons tennispark.In de avonduren kan het dan ook voorkomen dat er minder banen voor het vrije spelen ter beschikking zullen zijn.

De beide organisaties zullen het ongemak van het aantal vrije banen tot een minimum beperken.

Via onze site is te volgen wanneer en hoe laat de diverse wedstrijden gepland zullen zijn: zie onze website.

 

Eigenlijk is het nog belangrijker dat zoveel mogelijk leden meedoen aan deze kampioenschappen, inschrijven is nog volop mogelijk en gaat heel handig via onze www.forescate.nl

Van beide toernooien zullen verslagen en foto's verschijnen op onze website.

 

 

Racket-trekken.

Liefhebbers van deze vorm van vrij spelen komen gelukkig in de komende tijd ook weer aan hun trekken: op vrijdag 21 september start weer een volgende cyclus.

 

 

 

 

« Terug