Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie februari 2013

 

 

 

Welkom bij de 1e nieuwsbrief van 2013,

Inleiding.

In deze nieuwsbrief kunt U weer een aantal belangrijke zaken lezen voor de maand februari 2013 en de de maand maart 2013. De meest daarvan staan al op onze website, maar voor  leden is het handig deze ook op een rijtje te hebben.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom.

Forescate kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Afgelopen weken zijn er een aantal aanmeldingen geweest. Op zaterdag 23 maart wordt er voor toekomstige Forescate-leden een gratis tennisclinic georganiseerd, in het kader van de open tennisdagen (zie posters hieronder). Alle Forescaters wordt weer eens gevraagd belangstellende kennisssen op onze club te wijzen. Laat ze via de site alles zien van de diverse contributies en inschrijven via de site is verreweg het handigst en het snelst.

Uitnodiging ALV woensdag 13 maart.

Voorschoten, 4 januari 2013                        


Aan: de seniorleden van tennisvereniging Forescate
Betreft: algemene ledenvergadering


De algemene ledenvergadering zal plaats vinden op woensdag 13 maart 2013 in het clubhuis. Aanvang 20.30 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Evenals vorige jaren zullen de jaarstukken geplaatst worden op onze website. Op 6 maart  a.s. zal de agenda met alle bijbehorende stukken te vinden zijn op www.forescate.nl
Mocht u niet beschikken over een computer met internetaansluiting, dan kunt u de stukken thuis gestuurd krijgen. Een verzoek hiertoe kunt u richten aan de secretaris, postbus 192, 2250 AD Voorschoten.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,


Tanja van der Tas
Secretaris

 

Forescoop 2013

De meeste leden verwachten de Forescoop, ons clubblad die 1x per jaar uitkomt, rond de start van de voorjaarscompetitie.

We gaan het dit jaar wat anders doen: de informatie die op onze website te vinden zal zijn (opstellingen, aanmeldingen evenementen, enz) zullen niet  in de Forescoop herhaald worden. In de plaats daarvan komt na een aantal competitie-weekenden een Forescoop uit, waarin de commissies en de evenementen wat meer op de voorgrond zullen komen. De prominente plaats van onze adverteerders zal gehandhaafd blijven.

 

Gezocht en gevonden: mensen voor de evenementencommissie senioren.

De zoektocht naar een nieuwe samenstelling van deze commissie is geslaagd. Tijdens het oliebollentoernooi zijn een aantal mensen persoonlijk benaderd om deze commissie te bemensen. En zie: spontaan hebben 6 mensen zich gemeld en zij zijn inmiddels al heel wat plannen aan het uitbroeden.

TULPENTOERNOOI op ZATERDAG 23 MAART vanaf 15.00 uur
INCLUSIEF prijsuitreiking & lekkere hapjes bij de borrel


RACKETTREKKEN!!
Elke vrijdagavond om 20.00 uur
Het hele jaar door!
Start vrijdag 29 maart met "drankje van het huis"

Namen van de commissie:Heleen Heithuis, Nadine Schönberger ,Karen Wouda-Schoneveld ,Jeroen Willems of Brilman ,Arie Vendrig , Roeland van Baardewijk

Het bestuur.

 

GEZOCHT! TENNISKIDSCOÖRDINATOR

Vanaf september 2013 gaat er het één en ander veranderen voor het jeugdtennissen. Een mooie gelegenheid voor mij, Talien Willems, om het stokje over te dragen aan iemand anders.... Wie vindt het leuk om zich in te zetten voor het jeugdtennissen bij Forescate??

Wat gaat er in veranderen en wat betekent dit voor de jeugdleden?

Om het jeugdtennissen aantrekkelijk te maken en te houden gaat de KNLTB een trainings- en toernooisysteem introduceren (voor kinderen van 5 tot 12 jaar) dat is afgestemd op de leeftijd van de kinderen en waarbij -door de kinderen tot 9/10 jaar- in teamverband wedstrijden gespeeld kunnen worden gedurende het hele jaar.

Dit betekent voor onze vereniging enkele aanpassingen in de trainingen, aanpassingen in de onderlinge toernooien en aanpassingen in de competitie. Natuurlijk anticiperen onze trainers hierop, maar om dit goed van de grond te krijgen is een centrale coördinatie van één of meer betrokken ouder(s) noodzakelijk.

Wie wil onze jeugd en de vereniging helpen om het jeugdtennis bij Forescate aantrekkelijk te maken en te houden voor zowel de competitieve jeugd als voor de recreatieve jeugd. De aandachtsgebieden zijn: training, selectie en competitie.

Stuur een mail naar willems@goudwil.nl en ik neem contact op met je.

 

Trim-tennis voor senioren.

Over een week  starten we bij Forescate met “Trim-Tennis”. Trim-Tennis is een wekelijkse 2 uur durende tennistraining (recreatief niveau) die er op gericht is lichamelijk in goede conditie te blijven. Elke training word afgesloten met het spelen van wedstrijden. De trainingen zijn op zaterdagmiddag van 13:00u tot 15:00u en de eerste training start op zaterdag 23 februari 2013.

Lijkt het jou leuk om met deze trainingen mee te doen geef je dan snel op via  het formulier op de site www.forescate.nl of lever het inschrijfformulier in bij een van onze trainers.      

VOL =VOL (max. 8 personen)

Kosten: € 50,- pp voor 4 trainingen van 2 uur.

Voor vragen kunt u terecht bij Robbie Tetteroo.

 

Wintercompetitie nog t/m begin maart: 10 maart laatste zondag.

De wintercompetitie nadert z'n ontknoping.Op de website bij het tabblad competitie kunt U zelf lezen welke wedstrijden nog ingehaald moeten worden en welke teams er nog kans maken om kampioen te worden. Het is zeker spannend voor een aantal Forescate-teams.
Deze competitie loopt door t/m begin maart 2013.

 

Toernooi-successen jeugd en senioren, internationaal en nationaal.Forescate en Federer.

Onder het kopje nieuws staat op de website een aantal berichten van internationale en nationale successen van een aantal van onze jeugdleden. Het is de moeite waard om dat te lezen en zeker ook de foto's te bekijken, zelfs het jeugdjournaal (zapp) doet verslag op ma 11 februari, zie bijgaande link

Van een 2-tal nieuwe seniorleden zijn ook Europese successen te melden.

Allemaal goede reclame voor onze club

Clubkampioenschappen senioren, nu in juni.

Op zaterdag 16 maart is er eveneens informatie beschikbaar over de clubkampioensshappen senioren in juni. Daarna komt het ook te staan op de website.

Engels-talige pagina op de website.  

Onder het tabblad Membership is deze pagina te vinden. Handig voor belangstellenden.

Aanbiedingen van onze sponsor voor de competitie-teams voorjaar.

 

Kijk op de website wat met name adidas te bieden heeft

Als je als team belangstelling hebt: neem contact op met:

www.ljsport.nl  -  wassenaar@ljsport.nl
T: 070-5156170

 

 

 

En verder.....(ook op onze website te vinden bij het onderdeel nieuws)..

  • Zoals gezegd: nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom, we hebben geen wachtlijst!! Neem belangstellenden eens mee naar onze club en laat ze genieten van ons mooie park of nog beter: laat ze zich (digitaal) inschrijven als lid van onze club!
  • Wil je zelf een bericht plaatsen op de website, mail je bericht naar: website@forescate.nl
  • De winter is nog steeds niet weg: kijk op de site of er na sneeuw, vorst gespeeld kan worden; elke dag vindt er een update plaats.
  • Mocht je mensen kennen, die de nieuwsbrief niet ontvangen: op de website staat onder het tabblad deze nieuwsbrief ook gepubliceerd.
  • Tot slot:

Kijk regelmatig op onze website, elke dag en week staan er wel weer nieuwe berichten.

 

 

 

 

 

« Terug