Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie augustus 2013

 

 

Welkom bij de 7e nieuwsbrief van 2013, editie augustus 2013

Inleiding.

In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal belangrijke zaken  voor Forescate in de afgelopen en komende weken. De meeste daarvan staan al op onze website, maar voor  leden is het handig deze ook op een rijtje te hebben. Mochten de aangegeven links niet werken, ga dan gewoon naar www.forescate.nl

Introduceer eens iemand, in augustus ook 's avonds en in de weekenden mogelijk!!

Zoals bekend is er tijdens ons toernooi Forescate Open reclame gemaakt om lid van onze club te worden.

Er zijn nog steeds voldoende mogelijkheden om nieuwe leden te plaatsen. Als je mensen in je omgeving weet, die graag lid willen worden, kijk eens samen met die mensen naar het tarief voor de rest van dit jaar 2013: het is zeer aantrekkelijk om nu lid te worden. Klik op deze link om verder te lezen over onze contributies. Neem in ieder geval eens een belangstellende mee naar de club en introduceer deze persoon, gewoon lekker spelen en nagenieten. Niet vergeten: ons tennispark is gemakkelijk te bereiken vanuit Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Leiden, Rijnsburg, enz.

HERHALING

Forescoop is uit: neem zelf een exemplaar mee vanuit het clubhuis.

De nieuwe Forescoop is uit, af te halen bij de bar t/m eind augustus. Goede nieuws voor iedere Forescater: de Forescoop is uit. Het clubblad wordt niet meer thuis bezorgd, maar kan afgehaald worden in het clubhuis. Op de bar voor het raam staat een doos, waaruit iedere familie een exemplaar kan meenemen. Voor de zomer biedt het aangenaam leesgenoegen. Er staan intervieuws in van een aantal van onze medewerkers en vrijwiliggers, zodat je deze mensen ook eens nader leert kennen.

Niet vergeten dus om mee te nemen! Hieronder de omslag van de Forescoop, met 2 van onze eigen spelers.

 

Forescate heeft weer een Nederlands kampioen: Lodewijk Weststrate.

In de 1e week van augustus is weer gestreden om het Nederlands kampioenschap voor de jeugd. Via facebook-berichtgeving is er een verslag op onze site tercht gekomen. Wilt U dit verslag nog eens nalezen, volg dan bijgaande link.

Hieronder nog een foto met de blije Lodewijk Weststrate met bekers en z'n Forescate-trainers.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KNLTB-ledenpas is in de plaats gekomen van de consumptiekaart.

Iedereen die de afgelopen week op ons park geweest is en bij het betalen van de consumpties wilde blijven genieten van de 10% korting heeft het al gedaan: de KNLTB-pas opladen thuis of aan de bar. Op die manier is het voor onze barmedewerkers veel eenvoudiger geworden om de consumpties af te rekenen. Het gaat veel sneller en er worden daardoor bijna geen fouten meer gemaakt. En het grootste voordeel voor alle Forescaters: je blijft  10% korting behouden als je betaalt met de KNLTB-ledenpas.

Het is al vaak geschreven, mocht je nadere inlichtingen willen hebben, zie onze site bij het mapje barzaken staan 2 documenten hierover gepubliceerd: de handleiding is via deze link te downloaden en de vragen via deze link.

Mochten er nog vragen zijn, stuur een mail naar: barcommissie@forescate.nl. Klik op onderstaand logo (staat ook aan de rechterkant op onze website) en je kan je ledenpas direct opwaarderen met de login en wachtwoord dat je via mail van ons ontvangen hebt.

 

 

Barcommissie vraagt nieuwe verse krachten.

Van tijd tot tijd is het noodzakelijk de leden van Forescate op de hoogte te brengen van aanvullingen die nodig zijn binnen commissies.

Zo vraagt de barcommissie nu of er leden zijn die nu en in de toekomst mee willen draaien met het afsluiten van het clubhuis na sluitingstijd, om mee te draaien in dit systeem  met de andere afsluiters van dit moment. Je gaat meedoen in een rouleer-systeem, wat betekent dat je 1x per week of 1x per 14 dagen barafsluiter bent. Uiteraard ontvang je daarvoor een vergoeding. Naast afsluiters worden er ook steeds nieuwe openaars en barmedwerkers gevraagd.

Welke werkzaamheden worden verwacht van een barafsluiter?

Uiteraard moet je ervaring hebben als barmederwerker, omdat een gedeelte van je werkzaamheden ook het gewone barwerk met zich meebrengt.De meest afsluiters beginnen hun dienst om 21 uur en draaien de bar tot sluitingstijd.Daarna moet alles in gereedheid gebracht worden voor de volgende ochtend: bar, keuken , clubhuis, terras opgeruimd achterlaten, vlag inhalen.Kassa opmaken via een systeem, clubhuis afsluiten.Je kan contact opnemen met de barcommissie via dit email-adres: barcommissie@forescate.nl of bellen 0681815960

Bovenstaand contact geldt ook voor nieuwe mensen die willen gaan werken als barmedewerker of openaar.

Ook als je het niet zeker weer of gewoon twijfelt, neem contact op met bovenstaand adres/nummer

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 23 augustus start het rackettrekken weer en zeer aantrekkelijk voor senior-leden die nieuwe tennismaatjes willen ontmoeten.

Het rackettrekken voor senioren is de ideale avond om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten. Dus: als je het zat bent steeds weer vrij te spelen tegen dezelfde persoon en je wilt graag afwisseling: kom naar die avonden en leg gelijk de contacten om in de rest van de week met nieuwe tennispartners te spelen. De evenementencommissie zorgt ervoor dat je steeds weer tegen een andere tegenstander op die avond speelt. Na afloop, om 22.15, is er nog genoeg tijd om gezellig na te babbelen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeugdclubkampioenschappen 2013:van zaterdag 31 augustus t/m zondag 8 september

Onder leiding van de jeugdraad (zie foto hieronder) zal dit toernooi plaatsvinden, inschrijven is nog volop mogelijk via deze link of via onze site rechts bovenaan. Elke dag zijn er wedstrijden en vele verrassingen voor de jeugd. Leuk om eens te komen kijken.

 

Mensen gevraagd voor Sponsorcommissie

Onze club heeft dringend behoefte aan mensen die willen meedenken om nog meer sponsors binnen te halen.In 1e instantie denken we aan mensen die als een soort denktank willen meedoen om de sponsoring binnen onze club nog beter vorm te geven. In principe deel je de tijd voor dit werk zelf in, dus tijd hoeft geen belemmering te zijn.

Opgave is heel gemakkelijk via dit adres: website@forescate.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najaarscompetitite: senioren, jeugd en tenniskids

Het wedstrijdprogramma is gemakkelijk te volgen via het tabblad competitie, binnenkort staan daar ook de opstellingen en volgen ook de uitslagen.

In het weekend van 14 en 15 september gaat de najaarscomprtitie van start. Op zaterdagen spelen van 14 september t/m 12 oktober onze senioren dubbel-teams vanaf 12.00 uur hun thuiswedstrijden. Per zaterdag spelen 6 teams hun wedstrijden thuis en 6 teams spelen uit. Als een zaterdag niet doorgaat, dan worden de reserve-zaterdagen 19 en 26 oktober gebruikt.

Voor de mensen die vrij willen spelen, geldt er op die zaterdagen een beperkte speelgelegenheid vanaf 12 uur.

Ook de jeugd doet weer mee aan de najaarscompetitie: op zondagen vanaf  9 uur spelen van  de 5 ingeschreven teams soms 2 en soms 3 teams hun thuiswedstrijden. Om ongeveer 12 uur zijn deze teams dan klaar met hun wedstrijden.De competitie loopt van zondag 15 september t/m zondag 13 oktober, inhaaldagen 20 en 27 oktober.

Daarnaast speelt onze jongste jeugd mee met de tenniskids World Tour. Dat is een speciale competitie, waarbij meerdere clubs naar 1 tennispark gaan op de 1e zondagen van de maand. Via een speciale punten-telling worden dan de wedstrijdjes op aangepaste velden verspeeld. Zij starten om 9 uur en zullen steeds tussen 11 en 12 uur klaar zijn, voor meer informatie, zie deze link

Hieronder een overzicht:

Najaarscompetitie senioren Najaarcompetitie jeugd Tenniskids
    zon 1 sept tenniskids 9-12 uur
zat 14 sept najaar sen vanaf 12 uur zon 15 sept najaar jeugd 9-12 uur                                                         
zat 21 sept najaar sen vanaf 12 uur zon 22 sept najaar jeugd 9-12 uur  
zat 28 sept najaar sen vanaf 12 uur zon 29 sept najaar jeugd 9-12 uur  
zat 5 okt najaar sen vanaf 12 uur zon 6 okt najaar jeugd 9-12 uur zon 6 okt tenniskids 9-12
zat 12 okt najaar sen vanaf 12 uur zon 13 okt najaar jeugd 9-12 uur  
zat 19 okt reserve zon 20 okt reserve  
zat 26 okt reserve zon 27 okt reserve  
    zon 3 nov tenniskids 9-12

 

Openingstijden tennispark speciale dagen

woensdag 2 oktober

Gewoon open tot 23 uur

donderdag 3 oktober

Gewoon open tot 23 uur

donderdag 5 december

Gewoon open tot 23 uur

woensdag 25 december 1e kerstdag

Gesloten

donderdag 26 december 2e kerstdag

Gesloten

dinsdag 31 december

Open tot 15 uur

woensdag 1 januari

Gesloten

 

En verder.....(ook op onze website te vinden bij het onderdeel nieuws)..

 

  • Zoals gezegd: nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom, we hebben geen wachtlijst!! Heb je wel eens gekeken naar de gunstige contributies van onze club, daar hoef je het niet voor te laten. Neem belangstellenden eens mee naar onze club en laat ze genieten van ons mooie park of nog beter: laat ze zich (digitaal) inschrijven als lid van onze club!
  • Wil je zelf een bericht plaatsen op de website, mail je bericht naar: website@forescate.nl
  • Mocht je mensen kennen, die de nieuwsbrief niet ontvangen: op de website staat onder het tabblad deze nieuwsbrief ook gepubliceerd.
  • Naast het fotoboek van het Forescate Open, zijn er ook prachtige foto's van de Davis Cup middag van de jeugd, via deze link
  • Tot slot:

Kijk regelmatig op onze website, elke dag en week staan er wel weer nieuwe berichten.

 

 

 

 

 

« Terug