Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie oktober 2013

 

 

Welkom bij de 9e nieuwsbrief van 2013, editie oktober 2013

Inleiding.

In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal belangrijke zaken voor Forescate in de afgelopen en komende weken in oktober/november. De meeste daarvan staan al op onze website, maar voor  leden is het handig deze ook op een rijtje te hebben. Deze keer is er  wat meer met links gewerkt, mochten de aangegeven links niet werken, ga dan gewoon naar www.forescate.nl. Deze nieuwsbrief gaat naar 978 unieke email-adressen.

 

Vriendenactie 18+ : opbrengst 15 nieuwe seniorleden.

De actie is goed verlopen: de ballenkokers worden nu uitgereikt aan de Forescaters die een nieuw lid hebben aangebracht en de nieuwe leden hebbenbij het afleveren van hun KNLTB-ledenpas een opwaardering van 10 euro kunnen zien.

Blijf reclame maken voor onze leuke club en verleid mensen om lid te worden!

A.s.zondag 20 oktober: junior-senior toernooi van 14-18 uur

T/m woensdag 16 oktober is opgave voor dit jaarlijks terugkerend toernooi mogelijk. Doe het gelijk, vorig jaar waren er ongeveer 80 deelnemers en dat was bijna de limiet. Opgave is ook mogelijk via dit formulier. Zie ook de flyer voor dit evenement

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 8 novemberber: rackettrekken en salsa-dansen met een live-optreden van de salsa-band Son Asi.

.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Indeling wintertraingen jeugd 2013-2014

Na de herfstvakantie beginnnen in de week van 28 oktober a.s de wintertrainingen voor de jeugd, zie voor indelingen bijgaande link

Sponsor van de maand: ProReha Fysiotherapie.

Op de website staat elke maand weer een nieuwe sponsor aangekondigd. Zie het uitgebreide intervieuw op onze website en de actie voor de jeugd: een gratis sportcheck.

 

Najaarscompetitite 2013: senioren klaar; jeugd en tenniskids moeten nog 1 zondag spelen.

De senioren hebben zaterdag 12 oktober hun competitie afgesloten, op een paar inhaalwedstrijden na van de 1e (bijna) verregende zaterdag. Onze jeugdteams hadden zondag 13 oktober pech: bijna de hele dag regen in Nederland en alle wedstrijden zijn verplaatst naar de inhaalzondagen. De tennsiskids Worldtour is de laatste keer op zondag 3 november, Forescate zal wederom gastheer//vrouw zijn voor deze aantrekkelijke competitie voor spelers tot 12 jaar.

Wil je op zondag 3 november komen, het programma voor die dag kan je via deze link volgen.

Kampioenen bij de senioren: zie komende week op de website>heren 2 en heren 3. Gefeliciteerd.

Get together 2013: Zaterdag 23 november

Elk jaar zet het bestuur alle vrijwilligers van de commissies en medewerkers in het (najaars)zonnetje. Op zaterdag 23 november zal dit festijn plaatsvinden vanaf 15 uur : nadat er een onderling toernooitje is gespeeld , zal onder het genot van een hapje en een drankje iedereen nog eens bedankt worden voor het unieke werk dat zij voor de vereniging Forescate verrichten. De commissies en medewerkersontvangen nog een uitnodiging hiervoor.

NIEUWE RUBRIEK OP DE WEBSITE: tennismaatjes gezocht.

Alle groepjes mensen hebben vaak  vaste tennisafspraken . Zo af en toe heeft zo'n groepje " vaste tennismaatjes"  moeite om de groep compleet te maken. Via deze website (zie rechts) zijn we  vorige maand een nieuwe rubriek gestart: tennismaatjes gezocht. Het is de bedoeling dat je zelf een berichtje stuurt naar de website (website@forescate.nl) en die publiceert dan jouw vraag naar een nieuw tennismaatje. En het 1e bericht staat er nog steeds op, zie deze link.

Ook als je als eenling een partner zoekt: stuur een mailtje en wij publiceren je verzoek.Zo kunnen we het als club een beetje gemakkelijker maken.

Overigens: elke vrijdagavond is er rackettrekken, een ideaal platform om nieuwe tennismaatjes te maken.

Waterschade in de dameskleedkamer.

Ook Forescate heeft geleden onder de waterschade van het weekend van 12/13 oktober. De kleedkamer van de dames is onder  water gelopen. In een gezamenlijke actie van de dienstdoende barmedewerker en parkcommissie werd de laag water verwijderd. Wie herkent deze trouwe medewerkers? We bedoelen de mensen op de foto en niet van de cartoons! Om het spannend te maken: je kan de foto niet vergroten! Openingstijden tennispark speciale dagen

woensdag 2 oktober

Gewoon open tot 23 uur

donderdag 3 oktober

Gewoon open tot 23 uur

donderdag 5 december

Gewoon open tot 23 uur

woensdag 25 december 1e kerstdag

Gesloten

donderdag 26 december 2e kerstdag

Gesloten

dinsdag 31 december

Open tot 15 uur

woensdag 1 januari

Gesloten

 

En verder.....(ook op onze website te vinden bij het onderdeel nieuws)..

 

  • Zoals gezegd: nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom, we hebben geen wachtlijst!! Heb je wel eens gekeken naar de gunstige contributies van onze club, daar hoef je het niet voor te laten. Neem belangstellenden eens mee naar onze club en laat ze genieten van ons mooie park of nog beter: laat ze zich (digitaal) inschrijven als lid van onze club!
  • Wil je zelf een bericht plaatsen op de website, mail je bericht naar: website@forescate.nl
  • Mocht je mensen kennen, die de nieuwsbrief niet ontvangen: op de website staat onder het tabblad deze nieuwsbrief ook gepubliceerd.
  • Binnenkort wordt onze facebook-pagina ge-uped, als je nog geen lid bent: meld je aan (zie de knop op onze website)
  • Tot slot:

Kijk regelmatig op onze website, elke dag en week staan er wel weer nieuwe berichten.

 

 

 

 

 

« Terug