Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie oktober 2013 extra editie

 

 

Welkom bij de 9e nieuwsbrief van 2013, extra editie oktober 2013

Inleiding.

In deze extra nieuwsbrief aandacht voor een aantal belangrijke zaken voor Forescate.Het nieuws gaat op dit moment zo snel dat het bijhouden van alleen de website niet voldoende is: vandaar een extra editie van deze nieuwsbrief .  Deze keer is er  wat meer met links gewerkt, mochten de aangegeven links niet werken, ga dan gewoon naar www.forescate.nl. Deze nieuwsbrief gaat naar 978 unieke email-adressen.

 

SECRETARIS EN VOORZITTER GEZOCHT PER MAART 2014.

Deze week verscheen het volgende bericht op onze website:

 De posities van secretaris en voorzitter van de vereniging komen in maart 2014 vacant. Na vijf jaar in het bestuur gunnen Tanja van der Tas en Paul de Vette andere leden de kans om in het bestuur medeverantwoordelijkheid voor het besturen van de vereniging te nemen.

Leden die zich verbonden voelen met onze club, nieuwe ideeën hebben, ongeveer een dag per week (gemiddelde) tijd hebben of kunnen maken en denken geschikt te zijn voor één van beide functies worden van harte uitgenodigd om hun gemotiveerde belangstelling te melden bij het secretariaat (secretariaat@forescate.nl) of contact op te nemen met Tanja of Paul.

Voor het volledige bericht kunt U deze link volgen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BETAALMOGELIJKHEDEN aan de BAR per 1 januari a.s.

Het betalen aan de bar via je KNLTB-ledenpas is voor iedere Forescater bijna vanzelfsprekend geworden.

Per 1 januari a.s. gaat het volgende veranderen:

- de oude consumptiekaarten zijn bijna allemaal op; tot 1 januari kan er nog mee betaald worden, daarna niet meer.

- opwaarderen van je ledenpas in het clubhuis kan vanaf 1 januari alleen nog via een pin-betaling (ten overvloede: opwaarderen via contant geld is dus dan niet meer mogelijk en opwaarderen via Ideal blijft gewoon bestaan).

Contant betalen en gewoon pinnen is nog steeds mogelijk, alleen profiteer je dan niet van de 10% kortings-regeling.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inschrijven bardiensten per 1 januari a.s.

Tot  31 december verloopt de inschrijving van bardiensten via de bardienstlijsten op het mededelingenbord in het clubhuis. Daarna gaat het inschrijven digitaal plaatsvinden, gemakkelijk vanuit onze website te bereiken. De testfase van dit systeem is bijna achter de rug, zodat alle onvolkomendheden tot nul gereduceerd zullen zijn. Alles blijft hetzelfde, alleen verloopt het nu niet meer vanuit een papieren versie: dus inschrijven kan altijd.  Iedereen zal uitgebreid van informatie voorzien worden, dus als je binnenkort hierover een bericht ontvangt, dan weet je dat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIDS WORLD TOUR op zondag 3 november: van 9-12 uur geen vrije banen.

A.s. zondag is Forescate gastvereniging voor een heleboel kinderen van Forescate en van clubs uit onze regio. Alle 8 beschikbare banen zullen gebruikt worden. Vrij spelen is op die zondag tussen 9 en 12 uur niet mogelijk, na 12 uur zijn alle 8 banen weer vrij. Vaste zondag-ochtend groepjes moeten dus hun tennis-activiteiten naar de middag verplaatsen.

Wie wil gaan kijken naar deze vorm van competitie-spelen voor onze jeugd tot 12 jaar: je bent van harte welkom. Het thema is dit keer de masters in Londen, die (ook) in de week van 3-10 november in Londen gespeeld zal worden. Zie ook de poster in het clubhuis.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe foto's + email-adressen doorgeven aan LEDENADMINISTRATIE

Eigenlijk kan dit bericht wel iedere keer in de nieuwsbrief vermeld worden: geef zo snel mogelijk een veranderd email-adres door aan de ledenadministratie en als je toch bezig bent, kijk eens naar de foto op je KNLTB-ledenpas. Vaak staan daar foto's op van vele jaren geleden. Gun jezelf eens een update en lever een veel recentere foto in bij de ledenadministratie. Gewoon doen!!! Doorgeven dus aan de ledenadministatie, zie de link.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 8 novemberber: rackettrekken en salsa-dansen met een live-optreden van de salsa-band Son Asi.

De meeste mensen weten het al, maar hieronder staat nog eens het bericht van de evenementencommissie. Er zijn al veel enthousiaste reacties! Toegang bedraagt 3 euro, op de avond zelf te betalen.

.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haloween-middag/avond voor de jeugd op vrijdag 1 november.

De jeugdraad heeft dit evenement zelf georganiseerd, het belooft een griezelig en gezellig festijn te worden na de herfstvakantie. Toch maar even uit nieuwsgierigheid naar de link kijken Daar staan ook de posters van het festijn!!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Junior-senior toernooi van 28 oktober j.l. was succesvol.

Voor wie het gemist heeft, zie het bericht op onze website, inclusief een korte foto-reportage.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampioenen najaarscompetitie +TOERNOOIRESULTATEN JEUGD

Bij de jeugd zijn de volgende teams kampioen geworden:(3 van de 5 teams!):

Gemengd t/m 17 team 1(zie foto): Sander Damen, Sil Muller, Arja de Voogd , Denise Kusse en Pien Laurens, (voor uitslagen zie ook deze link)

Jongens t/m 14 team 1(foto volgt nog): Thorsten Daleman, Raoul Pouw, Florian Saveur, Roan van Bezooijen, Jelle Parlevliet en Leander Saveur (link)

Meisjes t/m 17 team 1 (zie foto): Juliette Kusse, Mima de Niet, Annabel Kempff, Mira de Voogd, Inez Bodaan en Julia Nugteren (link)

Bij de senioren zijn dat geworden: Heren team 2 en 3 , zie de link van team 2 en van team 3  Binnenkort met beide teams een intervieuw!!

Toernooien JEUGD

Vorige week heeft Lodewijk Weststrate een Tennis Europe toernooi gespeeld in Finland. Hij heeft zowel de dubbel en de enkel gewonnen. Voor mensen die graag op de hoogte willen blijven van zijn activiteiten: zie de link op facebook.

Afgelopen weekend werden in Zoetermeer en Almere toernooien gespeeld voor "top"jeugd. Bas Weststrate (10 jaar!) heeft daar de finale gehaald van het B-circuit en gaat nu naar de A (beste 16 van Nederland tm 12 jaar). Ook Tess Menten (11 jaar) gaat naar de beste 16 van Nederland, dus het A-circuit, ze won dit weekend dik van haar tegenstandsters (drie wedstrijden gespeeld, 5 games verloren).Dichter bij huis werd afgelopen week het laatste buitentoernooi van het seizoen gespeeld: het Jaap Noordman-toernooi bij Unicum. Daar deden (zoals ieder jaar) behoorlijk wat Forescaters mee, met goede resultaten:

Sander Damen werd 2e bij de JE14; nadat hij drie Munnikers uit Leiderdorp had verslagen, moest hij zijn meerdere erkennen in de vierde, Ruben Engbers. Pien Laurens werd 2e bij de ME14, verloor de finale nipt in 3 sets.

Sil Muller en Sander Damen pakten samen de 1e prijs in de JD17, wonnen in de finale van Gijs Hilberink en Jurrien Saveur (ook Forescate), en Pien Laurens en Femke van den Berg (nog geen Forescate, wel gezellig) werden 1e in de MD14.

De laatste bekers werden meegenomen door Gabriel del Rio Delgado, gedeelde 3e plaats in de categorie groen (t/m12), Jurrien Saveur, gedeelde 3e plaats JE17 en Gijs Hilberink, 1e plaats verliezersronde JE17.

Kortom, een goed weekend voor de Forescate jeugd, zowel qua prestaties als gezelligheid, want toernooien zijn leerzaam en heel leuk, vooral als je met een hele groep van je eigen club meedoet!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gravelbanen per maandag 28 oktober gesloten.

Zie ons bericht hierover op de website en de berichten in het clubhuis. Maar er kan lekker doorgespeeld worden in de wintermaanden op de andere 8 smashcourt-banen, waarvan 7 verlicht. Plan je speeltijden goed in, want soms kan het erg druk worden (ook niet erg als je een keer moet wachten voordat je de baan op kan).

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Get together 2013: Zaterdag 23 november

Elk jaar zet het bestuur alle vrijwilligers van de commissies en medewerkers in het (najaars)zonnetje. Op zaterdag 23 november zal dit festijn plaatsvinden vanaf 15 uur : nadat er een onderling toernooitje is gespeeld , zal onder het genot van een hapje en een drankje iedereen nog eens bedankt worden voor het unieke werk dat zij voor de vereniging Forescate verrichten. De commissies en medewerkers hebben inmiddels een uitnodiging hiervoor ontvangen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Openingstijden tennispark speciale dagen

 

donderdag 5 december

Gewoon open tot 23 uur

woensdag 25 december 1e kerstdag

Gesloten

donderdag 26 december 2e kerstdag

Gesloten

dinsdag 31 december

Open tot 15 uur

woensdag 1 januari

Gesloten

 

En verder.....(ook op onze website te vinden bij het onderdeel nieuws)..

 

  • Zoals gezegd: nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom, we hebben geen wachtlijst!! Heb je wel eens gekeken naar de gunstige contributies van onze club, daar hoef je het niet voor te laten. Neem belangstellenden eens mee naar onze club en laat ze genieten van ons mooie park of nog beter: laat ze zich (digitaal) inschrijven als lid van onze club!
  • Wil je zelf een bericht plaatsen op de website, mail je bericht naar: website@forescate.nl
  • Mocht je mensen kennen, die de nieuwsbrief niet ontvangen: op de website staat onder het tabblad deze nieuwsbrief ook gepubliceerd.
  • Binnenkort wordt onze facebook-pagina ge-uped, als je nog geen lid bent: meld je aan (zie de knop op onze website)
  • Tot slot:

Kijk regelmatig op onze website, elke dag en week staan er wel weer nieuwe berichten.

 

 

 

 

 

« Terug