Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie december 2013

Nieuwbrief 11, december 2013

Betalen op de club vanaf 1-1-2014

Vanaf 1 januari is het niet meer mogelijk om de ledenpassen contant op te laden.

Opladen van de KNLTB-pas kan vanaf dat moment alleen via PIN en/of I-deal.
Er kan nog wel contant worden betaald, maar dan wordt de ledenkorting niet meer toegepast.

Ook de consumptiekaarten zijn met ingang van het nieuwe jaar afgeschaft. Betalen daarmee kan nog tot het einde van het jaar. Niet verbruikte consumptiekaarten kunnen na 31 december afgegeven worden bij de bar met daarop duidelijk vermeld naam en bondsnummer. Het resterende bedrag zal dan op de KNLTB pas worden bijgeboekt.

Oliebollentoernooi en nieuwjaarsborrel zondag 5-1-2014

Zondag 5 januari proosten we niet alleen op het nieuwe jaar met de nieuwjaarsborrel, maar kan er ook een balletje geslagen worden. Het oliebollentoernooi (uiteraard voorzien van oliebollen) begint om 14.00 uur.
Aansluitend zal om 16.00 uur de borrel van start gaan. Tot dan!

Jeugdsuccessen

Via de website houden we u op de hoogte van de successen van onze jonge talenten Lodewijk en Tess. Zo is Tess onlangs kampioen jeugddubbelspel 4**** t/m 12 jaar geworden en Lodewijk genomineerd voor de Zwarte Tulp. Volg Lodewijk op Facebook voor al zijn internationale toernooien (vorige week nog Amerika!) en de site voor uitgebreidere verslagen.

Openingstijden park met feestdagen

Met de feestdagen zullen andere sluitingstijden gelden op het park dan normaal. Kijk op de kalender voor de exacte tijden.
Fijne dagen en wellicht tot ziens op de nieuwjaarsborrel!

 

« Terug