Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie maart 2014

Nieuwsbrief 1 van 2014, editie maart 2014

In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal belangrijke zaken voor Forescate in de komende weken in maart/april. 

Inhoud

  • Zaterdag 29 maart: ledenpas 2014 ophalen, tulpentoernooi en tennisclinic aspirant seniorleden;
  • Voorjaarscompetitie 
  • Oproep: barcommissieleden gezocht!

Zaterdag 29 maart

Op zaterdag de 29e maart verwachten we een gezellige drukte op het park. Van 15.00 tot 17.00 uur kunt u de ledenpas 2014 ophalen (indien u op tijd betaald heeft). Daarna kunt u gelijk dat pasje inleveren voor deelname aan het tulpentoernooi!

 

Tegelijkertijd is er een tennisclinic voor aspirant seniorleden, dus neem uw geïnteresseerde buurman of buurvrouw mee! Iedereen die besluit om lid te worden op 29 maart, krijgt als bonus een vrijstelling van de inschrijfkosten à € 40,-.
De clinic begint om 16.00 uur. Voor deelname aan de clinic kan die buurvrouw of buurman zich opgeven bij de secretaris onder vermelding van tennisclinic. 

Voorjaarscompetitie

Vanaf zaterdag 5 april gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Zeven zaterdagen en zondagen zullen zowel jeugd als seniorteams strijden in competitieverband. Houdt u er rekening mee dat op deze dagen de vrije speelmogelijkheden zeer beperkt zullen zijn, met name op de zondag. 
Ook op de woensdag- en vrijdagmiddag zal er door de jeugd competitie gespeeld worden.
Voor de indeling van alle teams en de exacte competitiedagen kunt op de site terecht.
Aan alle teams veel succes gewenst!

 

Oproep voor barcommissieleden

De vereniging bestaat dankzij alle vrijwilligers. Gelukkig zijn er heel wat vrijwilligers actief, maar met name de barcommissie kan versterking gebruiken. De commissie bestaat op dit moment uit twee personen, we zijn op zoek naar een aanvulling van twee of drie leden. Taken zijn onder andere het op peil houden van de voorraad (inkoop) en bardiensten inroosteren.
Heeft u interesse en/of nog meer vragen? Neem dan contact op met Henk Lamet
Overigens zijn we voor het bestuur ook op zoek naar een nieuwe voorzitter en nieuw bestuurslid met portefeuille communicatie. Als dat u wat lijkt, kunt u contact opnemen met de huidige voorzitter, Paul de Vette

 

« Terug