Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie januari 2015

Nieuwsbrief editie januari 2015

In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal belangrijke zaken voor Forescate in de afgelopen en komende weken. 

Inhoud

  • Nieuwjaarsreceptie + Oliebollentoernooi
  • Forescate Dubbel Ladder (senioren)
  • Wintercompetitie
  • Port/Kaasproeverij (senioren)
  • Vrijwilligers gezocht!
  • Laatste kans inschrijven World Tour (jeugd)

Nieuwjaarsreceptie en Oliebollentoernooi zondag 11 januari

Zondag 11 januari is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, waarbij we met elkaar het glas kunnen heffen op een sportief 2015. De receptie begint om 16.00 uur, aansluitend op het oliebollentoernooi (start 13.30 uur)
Wij hopen veel leden te mogen begroeten!


Forescate Dubbel Ladder

In 2014 zijn we van start gegaan met een interne dubbelcompetitie, voor dames-, mix- en herendubbels. De competitie is uitgegroeid naar 6 poules van ieder niveau (beginner tot gevorderd). Er is nog ruimte voor meer deelnemers, schroom niet om je op te geven of meer informatie in te winnen bij de evenementencommissie.
In januari begint de volgende ronde, maar deelnemers kunnen op elk moment instappen.


Wintercompetitie

Ook in de winter wordt er in competitieverband getennist (RWBC Noord/West), dit jaar met twee teams namens Forescate.
Dames 1 speelt 4e klasse en staat na vier gespeelde dagen op een hele nette eerste plaats.
Gemengd 1 is dit jaar gepromoveerd naar de 1e klasse (hoogste klasse) en de verwachting was dan ook een zware competitie. Tot nu toe weet het team zich aardig te weren en staat het op een gedeeld tweede plaats.
Volg de verrichtingen van beide teams via de KNLTB, of kom ze nog eens aanmoedigen de laatste drie speeldagen!

 

Port/Kaasproeverij vrijdag 30 januari

Vrijdagavond 30 januari organiseert de evenementencommissie een heuse port- en kaasproeverij voor senioren. De avond begint al om 19.30 uur met rackettrekken voor de liefhebbers, de proeverij aansluitend om 21.00 uur. Per deelnemer kost de proeverij €10, inschrijven voor deze gezellige avond kan via de inschrijflijst in het clubhuis of via de mail


Vrijwilligers gezocht!

Een vereniging kan niet bestaan zonder de talloze vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van de club. Dit kan al met het draaien van een bardienst (inschrijven op het prikbord naast de bar), tot het worden van de nieuwe voorzitter.
Wilt u zich ook inzetten? Neem dan contact op met het bestuur, of schiet ons even aan op nieuwjaarsreceptie.

 

World Tour info 

Vorig jaar is de KNLTB gestart met een nieuwe opzet voor alle jonge tenniskids. Met het doel hierbij om jonge kinderen op een leuke, speelse manier wedstrijdjes te laten spelen. De World Tour is een wedstrijdjesvorm waarbij de kinderen korte wedstrijdjes op hun eigen niveau kunnen spelen tegen kinderen van zowel eigen als ook andere verenigingen. Omdat dit vorig jaar een succes was gaan wij ook dit jaar weer verder met de World Tour. 
De World Tour (Rood&Oranje) is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 11 jaar, die op Rood (miniveld) of Oranje (3/4 baan) kunnen spelen.
De World Tour wordt gespeeld op alle eerste zondagen van de maand, afhankelijk van de vereniging waar gespeeld wordt, meestal tussen 9.00-12.00 uur. 

Speeldata: 8 maart, 6 april (=Paasmaandag), 3 mei, 7 juni, 5 juli, 2 aug.

Uitgebreidere informatie kunt u vinden op de website 

INSCHRIJVING 

De deadline voor inschrijving is 8 januari 2015. Dit kan door middel van een mailtje naar de jeugdcommissie met daarin naam, geboortedatum en speelkleur.

Met vragen kunt u terecht bij Liesbet Flierman, Tenniskids Functionaris.

 

Afmelden nieuwsbrief

« Terug