Nieuwsbrieven

VANAVOND 4/3 om 20.30u: kom naar ALV Forescate - met kandidaat voorzitter!

 Nieuwtjes en meer van TV Forescate! Niet goed leesbaar? >webversie!

KOM OOK naar ALV Forescate woensdag 4 maart 20.30 uur - met kandidaat voorzitter!

De ALV: 4 maart

Vanavond woensdag 4 maart is de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van TV Forescate. De vergadering start om 20.30 uur in het clubhuis. Er staat vanaf 20.15 uur een kopje koffie klaar. De jaarstukken zijn voor u op de site beschikbaar gesteld. Het bestuur en alle commissie leggen verantwoording af over het jaar 2014. Wij hopen veel leden te mogen begroeten!

 

Even kennismaken met... Frans Vergossen... kandidaat voorzitter: kom naar de ALV op 4 maart

“Beste leden van de TV Forescate,

De vraag aan een breedsprakige Koningsboschenaar waarom hij voorzitter van de TV Forescate wil worden, verdient een kort antwoord: omdat het simpelweg leuk is.

  • Leuk omdat het bestuur uit enthousiaste mensen bestaat,
  • de vereniging al vele jaren een spilfunctie in Voorschoten heeft,
  • er veel actieve en sportieve mensen lid van zijn,
  • en vooral omdat er ontspannen gelachen en getennist  kan worden. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, dat is mijn motto.
  • En nog eentje: just do it. Daarom dus.

Maar, wie is Frans? Welaan: geboren en getogen Limburger, 60 jaar, getrouwd met Alide uit Weesp. Zij werkt bij Economische Zaken in het domein Dierenwelzijn. We hebben een zoon – Philip- van 23, student Bestuurskunde. Hij studeert in Leiden, woont in Utrecht, en is daarmee de omgekeerde spoorstudent. Van huis uit ben ik linguïst en bestuursjurist. En werk voor de Rijksoverheid. En om de introductie niet al te lang te maken, wil ik jullie graag persoonlijk op de ALV ontmoeten. 

Maar, kan Frans ook tennissen?  Sinds mijn 30e tennis ik. Lid van TV Forescate sinds een jaar of drie; voorheen Adegeest, van meet af aan. Sterkste tenniswapen: humor om mijn eigen tennisfrustraties bij tijd en wijle in toom te houden.

Voor nu tot ziens bij Forescate. Met beste groet, Frans Vergossen“

 

Voor aanbiedingen van teamkleding: klik op het logo!

Afmelden nieuwsbrief

« Terug