Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie mei 2015

 

Nieuwsbrief editie mei 2015

Het tennisseizoen is in volle gang. Lees hier actuele zaken, dan ben je in 1x weer bij...

Inhoud

  • T.V. Forescate: laatste competitieweekend: zet 'em op en kom kijken!
  • Woensdag 3 juni: Davis Cup toernooi voor jeugd, kom kijken
  • NIEUW Informatie-avond ouders van jeugdleden - MELD je zsm aan
  • Inschrijven voor Forescate Clubkampioenschappen - uiterlijk 2 juni
  • Inschrijven voor najaarscompetitie - uiterlijk 5 juni
  • Inschrijven Forescate Open nu mogelijk
  • Jeugd zeer succesvol op DJK
  • Vrijwillers gezocht

T.V. Forescate: laatste competitieweekend

Er kunnen dit weekend veel teams kampioen worden. Kom dus vooral kijken naar de laatste wedstrijden van deze voorjaarscompetitie. Van de jeugd kunnen wellicht 3 teams kampioen worden. Van de landelijke/districtsteams wellicht 10 teams... waarbij Heren team 2 op zondag met Lodewijk, Edwin, Thijs, Marc en Daan zelfs naar de 2e klasse kan promoveren. Mix 3 heeft zelfs haar kampioenschap al binnen voordat ze gaan spelen. Ook leuk natuurlijk! Zondag wordt afgesloten met een barbeque voor competitiespelers en aanhang. En natuurlijk de huldiging van de kampioenen! Voor actuele standen kijk hier per competitie: landelijk, district, jeugd. Selfies van teams zijn nog steeds welkom: tvforescate@gmail.com

koffie zon tennisbal

Woensdag 3 juni: Davis Cup toernooi voor jeugd, kom langs

Wees welkom en kom kijken naar de T.V. Forescate Davis Cup! Hier doen leerlingen van de basisschool met minimaal 1 jaar les aan mee. De teams zijn ingedeeld in landenteams. Kom kijken woensdag tussen 14 en 17 uur aanstaande!

0515 vlaggen davis cup

NIEUW Informatie-avond ouders van jeugdleden - MELD je aan

Ouders spelen een belangrijke rol binnen de jeugdafdeling van onze tennisvereniging. Dat kan zijn omdat ouders als vrijwilliger optreden, maar zeker ook omdat ouders vaak langs de baan staan. Daarom organiseert de KNLTB speciaal voor alle ouders van jeugdleden een GRATIS interactieve ouderavond Positief Sportief op onze club op dinsdag 23 juni om 20.00 uur. Natuurlijk zorgen we voor een kopje koffie. Meld je aan!

0515 tenniskidsmeisjesalg

Inschrijven voor Forescate Clubkampioenschappen - uiterlijk 2 juni

Wie wordt er onze Forescate Clubkampioen? Vanaf vrijdag 12 juni tot en met zondag 21 juni gaat er weer gestreden worden om de titel clubkampioen bij de senioren. Dit kan in diverse categorieën, heren- en damessingel, heren- en damesdubbel, gemengd dubbel. De inschrijving sluit op dinsdag 2 juni 2015, einde dag. Meld je vandaag nog via toernooi.nl aan en doe mee!

0215 dubbel grapje

Opgeven voor najaarscompetitie - uiterlijk 5 juni

Elk jaar wordt er bij TV Forescate competitie gespeeld, zowel in het voorjaar als in het najaar. De voorjaarscompetitie is bijna afgelopen, maar nu al moet voor de najaarscompetitie de aanmelding bij de KNLTB aangemeld worden. De najaarscompetitie wordt gespeeld tussen 10 september en 25 oktober 2015. Natuurlijk hopen we weer op veel teams van TV Forescate. Dus seniorlid meld je uiterlijk 5 juni aan via mail.

knltb logo

Toernooi Forescate Open

Vanaf nu is het wederom mogelijk om je in te schrijven voor Forescate Open. Er wordt wederom gespeeld volgens actuele rating. Schrijf je snel in via toernooi.nl. Interesse in andere toernooien deze zomer? Voor zowel jeugd als senior, kijk op de site van KNLTB waar je een actuele toernooikalender vindt.

embleem rood

Jeugd zeer succesvol op DJK

Ruim 25 Forescate jeugdleden streden voor de District Jeugd Kampioenschappen (DJK). Onze Forescate jeugdleden deden het voortreffelijk op het DKJ, de jeugdclubkampioenschappen van de regio Leiden eigenlijk. Meedoen is belangrijker dan winnen, is een belangrijk credo van de Olympische Spelen; desalniettemin is het natuurlijk leuk als je prijzen in de wacht sleept... 10 stuks in totaal! 

0515 winnaars allen minus jerry

Vrijwilligers gezocht! Jong & oud...

Een vereniging kan niet bestaan zonder de talloze vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van de club. Dit kan al met het draaien van een bardienst (inschrijven op het prikbord naast de bar), tot lid van bijvoorbeeld de technische commissie of lustrum 60-jaar-Forescate commissie. Wilt u zich ook inzetten? Neem dan contact op met het bestuur.

Hieronder zie je een wervingsactie afgelopen voorjaar, waar zowel junior- als seniorleden hielpen om nieuwe leden te werven! Meld je aan! Hoe meer handjes, hoe lichter het werk!

0315 werving clinic dorp

Voor aanbiedingen van teamkleding: klik op het logo!

Afmelden nieuwsbrief

« Terug