Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie juni - Forescate Open nog 4 dagen inschrijven

 

Nieuwsbrief editie juni 2015

Het tennisseizoen is in volle gang. Lees hier belangrijke zaken, dan ben je in 1x weer bij...

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Kijk dan online.

Inhoud

  • Inschrijven voor Forescate Open - uiterlijk 30 juni!
  • Vrijdag 3 juli: Spaanse Tapas avond - doe mee
  • Op zoek naar toernooien? Kijk op KNLTB-site
  • Inschrijven voor Forescate JEUGD Clubkampioenschappen - doe mee

Inschrijven voor zonnig zomers Forescate Open - DOE MEE 

Het aftellen is begonnen... je hebt nog 4 dagen de tijd om in te schrijven voor een zonnig zomers Forescate Open, hét open toernooi van onze club.

De voorbereidingen voor Forescate Open zijn dan ook in vollge gang en de weersverwachting voor de komende weken ziet er zomers zonnig uit! Des te meer reden om je vandaag nog in te schrijven voor ons gezellige toernooi (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Indeling geschiedt volgens het actuele ratingsysteem, wat betekent dat het verschil tussen jou en je tegenstander maximaal 1 punt bedraagt. Spannende wedstrijden gegarandeerd dus! Er wordt gespeeld in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD.

Via deze link kun je je direct inschrijvenSnel doen, want dinsdagavond 30 juni sluit de inschrijving!
1 tennisbal net

Vrijdag 3 juli: Spaanse Tapas avond - meld je aan voor 1 juli

Vrijdag 3 juli is er voor alle senioren een gezellige SPAANSE MIDSUMMER EVENING. Aanvang: 20 uur. Na tien uur word je verwend met Spaanse tapas, sangria en een gezellig Spaans muziekje! Meld je aan voor woensdag 1 juli

tapas

Op zoek naar toernooien in/buiten de regio? Kijk op KNLTB-site

Wil je graag mee doen aan een leuk toernooi op andere tennisparken? Kijk dan eens naar diverse toernooien in de regio. Voor zowel jeugd als senior, vind je op de site van KNLTB een actuele toernooikalender.

toernooi kalender

Inschrijven voor Forescate JEUGD Clubkampioenschappen - MELD JE NU AAN

Wie wordt er onze Forescate JEUGD Clubkampioen? Vanaf zaterdag 22 augustus tot en met zondag 30 augustus gaat er weer gestreden worden om de titel JEUGD clubkampioen bij de junioren. Dit kan in diverse categorieën, jongens- en meisjessingel, dubbel, gemengd dubbel. Meld je aan op uiterlijk zondag 16 augustus. Meld je aan via toernooi.nl aan en doe mee!

0315 rood oranje groen_ballen

Vrijwilligers gezocht! Jong & oud...

Een vereniging kan niet bestaan zonder de talloze vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van de club. Dit kan al met het draaien van een bardienst (inschrijven op het prikbord naast de bar), tot lid van bijvoorbeeld de technische commissie of lustrum 60-jaar-Forescate commissie. Wil je je ook inzetten? Neem dan contact op met het bestuur.

Hieronder zie je een wervingsactie afgelopen voorjaar, waar zowel junior- als seniorleden hielpen om nieuwe leden te werven!

Meld je aan! Hoe meer handjes, hoe lichter het werk!

0315 werving clinic dorp

Voor aanbiedingen van teamkleding: klik op het logo!

Afmelden nieuwsbrief

« Terug