Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Forescate editie oktober 2015

 

Nieuwsbrief editie oktober 2015

De herfst is begonnen. Tennissen kan het hele jaar door. Lees hier TV Forescate zaken, dan ben je in 1x weer bij... 

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Kijk dan online.

Inhoud

  • Inschrijven voor Forescate junior/senior event - uiterlijk 7 oktober!
  • Vriendenactie - mooie kennismaking met tennis voor niet-leden!
  • Digitaal afhangbord op de planning
  • Mailadres - geef je juiste gegevens door
  • Betalen met gepast geld of met pas - vanaf 1 september
  • Najaarscompetitie van start gegaan
  • Kortere dagen: let op verlichting
  • 2016: lustrum jaar is coming up...

Doe mee: events voor jong & oud
Dit najaar zijn er verschillende evenementen gepland: 
wat dacht je van het junior/senior event op 11 oktober? Aanmelding uiterlijk 7 oktober! 
Speciaal voor de jongste jeugd: zet je (tennis)SCHOEN op vrijdag 27 november. Voor de middelbare scholieren is er een Casino-avond op 27 november. Evenementen voor senioren: 16 oktober tennis clinic, 20 november 'Beaujolais' tennisavond, 11 december 'Winterse snert' tennisavond.

1 tennisbal door muur

Mooie nieuwe leden actie
Een vriend(in), buurman of -vrouw en/of kennis als lid aanbrengen loont: maak nu een aspirant senior tennisser lid tegen een aantrekkelijke korting en maak kans op een dinercheque ter waarde van € 50. Het nieuwe lid betaalt slechts € 30 i.p.v. € 65 en ontvangt op zijn/haar KNLTB-ledenpas het eerste rondje gratis aan de bar t.w.v. € 10. Kijk voor de voorwaarden op onze site.

1015 vrienenactie

Digitaal afhangbord op de planning
Momenteel worden er voorbereidingen getroffen voor een digitaal afhangbord. Al veel verenigingen gingen ons voor. De voordelen op een rij: eenvoudig en snel afhangen, nooit meer discussie, overzicht van beschikbaarheid, minder wachttijd en online baanbezetting bekijken. We houden je op de hoogte!

afhangbord

Mailadres - geef je juiste gegevens door
Vanaf volgend jaar gaan we facturatie via mail laten verlopen. Dit scheelt in de kosten namelijk. Zorg dat je juiste mailadres bij ons bekend en stuur een mail naar het secretariaat!

0315 mail icoon
Met gepast geld of pasje betalen
Met ingang van 1 september is er bij Forescate geen wisselgeld meer aanwezig in de kassa van de bar. Op deze manier hopen we een werkbesparing voor de barcommissie te kunnen realiseren en verwachten we de kastekorten te kunnen verkleinen. Betaling met pin-pas of KNLTB-pas met 10% kan uiteraard wel. 

Kassa

Najaarsompetitie
De najaarscompetitie is weer begonnen: voor junior- en seniorleden. Veel succes allemaal! Ook zijn er voor jongste jeugdleden toernooien voor Rood, Oranje, Groen. Hou de kalender in de gaten op de site. 

1 tennisbal net

Kortere dagen: let op verlichting
De dagen worden korter, dus de verlichting op de banen gaan aan. Geef aan het barpersoneel door als je de laatste bent op de baan en er verder niemand meer speelt. Zonde om onnodig de verlichting aan te laten als het bijv. 22.15 uur is...

verlichting

2016: lustrum jaar
Vanaf 2016 viert TV Forescate feest: we bestaan dan nl 60 jaar. Houd het clubhuis, de website, facebook en deze nieuwsbrief goed in de gaten. We kunnen helpende handjes gebruiken!

 60 jaar

 

Voor aanbiedingen van teamkleding: klik op het logo!

Afmelden nieuwsbrief

« Terug